របៀប​ធ្វើ​ឆ្អឹងជំនី​ជូរអែម​

http://health.com.kh/upload/
មុខម្ហូប​មួយ​ប្រភេទ​នេះ​គឺជា​មុខម្ហូប​ដែល​ថ្មី​មួយ​ដែល​អ្នក​អាច​ធ្វើ​មក​ញ៉ាំ​នៅ​ថ្ងៃ​ចុង​សប្តាហ៍​នេះ​។ ដូចនេះ​ខាងក្រោម​នេះ​យើងខ្ញុំ​នឹង​ប្រាប់​អ្នក​ពី​គ្រឿងផ្សំ និង​របៀប​ធ្វើ​។ តើ​មាន​អ្វី​ខ្លះ​ទៅ​?
​គ្រឿងផ្សំ ៖
ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក​ចំនួន​៨​ទៅ​១០​ឆ្អឹង ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ចំនួន​មួយ​ស្លាបព្រា​កន្លះ អំបិល​ចំនួន​បន្តិច ស្ករ​ចំនួន​មួយ​ស្លាបព្រា​ធំ ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​ចំនួន​២​គ្រាប់ និង​ខ្ញី​ចំនួន​៣​បន្ទះ​។
​របៀប​ចម្អិន ៖
1.​    ​ដំបូង​អ្នក​ត្រូវ​លាង​ឆ្អឹងជំនី​នោះ​ឲ្យ​ស្អាត រួច​ដាក់​ទឹកស៊ីអ៊ីវ អំបិល ស្ករ ទឹក​ក្រូចឆ្មារ និង​ខ្ញី​ចូលទៅ​ក្នុង​ឆ្អឹងជំនី​នោះ រួច​ច្របល់​ឲ្យ​សព្វ ហើយ​ទុក​ចំនួន​២០​នាទី​។​
2.​    ​ក្រោយពេល​២០​នាទី​រួច អ្នក​អាច​ចាក់​ខ្លាញ់​ក្នុង​ខ្ទះ រួច​ចៀន​ផ្នែក​សាច់​នៃ​ឆ្អឹង​នោះ​បន្តិច​។​
3.​    ​ទើប​ចាក់ទឹក​ដែល​មាន​បរិមាណ​២០០​មី​លី​លីត្រ​ចូលទៅ​ក្នុង​នោះ ដោយ​រំងាស់​ដល់​ទឹក​នោះ​ប្រែជា​ខាប់​។​
4.​    ​ក្រោយពេល​ដែល​ទឹក​វា​ស្ងួត​អស់ហើយ អ្នក​អាច​លើក​វា​ដាក់​ក្នុង​ចាន​ដោយ​ក្រាល​បន្ទះ​ក្រូចឆ្មារ​ពីក្រោម​ជា​ការ​ស្រេច​៕
​ប្រែ​សម្រួល​ដោយ ៖ កញ្ញា Tina

​ប្រភព ៖ icook.tw
Share on Google Plus

0 comments:

Post a Comment